Har du frågor kring din kommande badrumsrenovering? Kontakta oss!

Har du frågor kring din kommande badrumsrenovering? Kontakta oss!

Vi hjälper privatpersoner med lyxiga badrumsrenoveringar i Orsa & Mora kommun.

Planerar du att renovera badrummet, byta ut kakel i köket eller vill du lyxa till det med att sätta upp kakel i tvättstugan? Då är du varmt välkommen att vända dig till oss - vi är ett professionellt badrumsföretag som är specialiserade på just våtrumsutrymmen.

US plattsättning är ditt perfekta bollplank inför din nästa renovering, vi finns med från planeringsstadiet till färdigt slutresultat. Vi ger dig expertråd inför just din badrumsrenovering i Mora, exempelvis om du vill installera värmegolv och/eller handdukstork, valet av vitvaror, badkar eller duschkabin.

Kontakta oss!

Skriv in till oss via kontaktformuläret här på sidan, så bokar vi upp ett gratis hembesök där vi inspekterar ditt badrum. Vi ser framemot att få uppfylla din badrumsdröm. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!

Recension från BKR – Byggkeramikrådet
US Plattsättning arbetar efter branschregler och har behörigheten BKR.
BKR – Byggkeramikrådet