Om oss på US-Plattsättning

Om oss på US-Plattsättning

Vi är ett seriöst badrumsföretag som utför våra tjänster med kvalité.

US Plattsättning drivs av Hans sedan hösten år 2018 och finns för privatpersoner som genom badrumsrenoveringar och plattsättning i Orsa & Mora vill fräscha upp hemmets våtutrymmen. För oss är det viktigt att arbeta med kvalitativa material, vara noggranna och bygga fina kundrelationer.

Vi är måna om att skapa nöjda kunder 

Vi värderar våra kunder högt och ser till att bygga långsiktiga kundrelationer. Det säkerställer vi genom bra service, tydlig kommunikation och att slutresultatet alltid uppnår kundens förväntan. Välkommen att kontakta oss med stora som små projekt!

Vi hantverkare finns för din badrumsrenovering i Orsa & Mora mellan 07.00-16.00 måndag-fredag.

Boka ett gratis hembesök där vi inspekterar ditt befintliga badrum. Vi bistår även dig med rådgivning när du ska välja kakel, klinkers och inredning för ditt nya badrum. Vi kan utföra renoveringar av alla hemmets våtutrymmen - som hall, kök och tvättstuga. Hör av dig, så berättar vi mer!


Tjänster på Badrumsrenovering Mora

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta i så fall oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta i så fall oss!

Boka hembesök

Här hittar du oss på webben