Guide för badrumsrenovering i Mora

När du ska utföra en badrumsrenovering i Mora kan du vända dig till ett företag som är proffs på badrumsrenoveringar och plattsättning. Vi har utför många badrumsrenoveringar åt privatpersoner genom åren vilket gett oss massor av goda omdömen, både för vårt utförda arbete men också för vår höga servicenivå.

Har du fuktskador i badrummet, är det dags att byta ut vattenledning och avlopp eller känns ditt badrum bara väldigt omodernt är det dags för en badrumsrenovering i Mora. Det finns många fördelar med att utföra en badrumsrenovering, utöver de självklara som att få bort fukt eller byta ut dåliga vattenledningar. Du kan samtidigt passa på att skapa dig ett drömbadrum som ökar hemtrivseln ytterligare. Du kan själv välja vilket kakel och klinkers du vill ha i badrummet men också välja inredning ur ett enormt stort sortiment av spännande vitvaror och tillbehör på marknaden. US Plattsättning är proffs på badrumsrenovering i Mora och kan hjälpa dig igenom hela processen i samband med att du ska renovera ditt badrum.

 

Att renovera ett badrum

När du ska renovera ett badrum är viktigt att arbetet utförs korrekt och det kräver att de hantverkare som ska utföra arbetet har rätt behörig och är certifierade att utföra arbeten i våtrum. Detta är nödvändigt så att arbetet kan utföras på ett säkert sätt så att badrummet får det fuktskydd som krävs så att det inte uppstår framtida vattenskador.  Sedan är det förstås också viktigt att personer som utför arbetet har en gedigen yrkesutbildning och erfarenhet från branschen så att de kan utföra ett perfekt arbete som uppfyller alla dina förväntningar.

 

Planera ditt nya badrum

När du ska utföra en badrumsrenovering i Mora är det bra om du lägger lite tid på att planera ditt badrum så att du får exakt det badrum som du vill ha. Vi på US Plattsättning kan hjälpa dig med inspirationen till ditt nya badrum. Du har möjlighet att själv bestämma ditt badrums utseende och den inredning som du vill installera. Kakel och klinkers finns i ett stort antal variationer, från det enkla vitt standardkaklet till exklusivt kakel i flera olika färger, färgkombinationer och effekter. Likaså gäller det vitvarorna där du kan finna standardprodukter som handfat, toalett och badkar eller välja mer exklusiva vitvaror som ökar din trivsel än mer. Du kan också välja att installera praktisk inredning som handdukstork, värmegolv eller förvaringsskåp. Möjligheterna att skapa ditt drömbadrum är oändliga.

 

Utföra en badrumsrenovering

En badrumsrenovering tar allt från 10 dagar upp till ett par, tre veckor att genomföra, beroende på omfattning, specialarbeten och om det föreligger fuktskador som behöver åtgärdas först. Det är många hantverkare som ska samsas på ett begränsat utrymme som exempelvis snickare, elektriker, rörmokare, plattsättare och målare. Därför behöver man koordinera arbetet väl så att varje hantverkare får tillgång till badrum i etapper. Vi på US Plattsättning kan ta hela totalentreprenaden för din badrumsrenovering i Mora. Det innebär att vi tar över ansvaret för hela projektet och koordinerar med berörda hantverkare och ser till att projektet fortlöper enligt plan och leveranstid. US Plattsättnings medarbetare har en lång erfarenhet från branschen och vet hur arbetet ska utföras på ett korrekt sätt. Dessutom lämnar vi även generösa garantier för vårt arbete vilket gör att du kan känna dig säker även efter att vi är klara.

 

ROT-avdrag vi badrumsrenovering

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag då du utför en badrumsrenovering i Mora. ROT-avdraget gör att du kan göra ett skatteavdrag på 30 procent av våra arbetskostnader, upp till maximalt 50 000 kronor per år. Självklart kan vi göra avdraget redan på fakturan så att du inte behöver ligga ute med dina pengar. Samtidigt tar vi också över all administration med Skatteverket.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

US Plattsättning har skickliga och yrkesutbildade hantverkare som är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen. Det betyder att vi har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra ett korrekt arbete med högsta kvalité. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster och om hur vi kan hjälpa dig då du ska utföra en badrumsrenovering i Mora. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi dels inspekterar ditt badrum men också kan lämna tips och råd om ditt nya badrum, utan att du förbinder dig för något. 

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta i så fall oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!