Pris för att renovera badrum i Orsa?

Att renovera ett badrum kan kosta en del, framför allt om du även vill välja till exklusivt kakel, klinker och en lyxigare inredning till badrummet. Du kan kontakta oss för att få mer information om badrumsrenovering i Mora och även inspiration för ditt nya badrum.

Priset för att renovera ett badrum beror mycket på vilket kakel du vill ha, klinkers och framför allt vilka vitvaror och inredning som du vill installera. Det gör att en badrumsrenovering i Mora kan kosta allt från en moderat summa upp till en större summa beroende på hur exklusivt du vill ha ditt badrum. Du kan kontakta oss på US Plattsättning för att få inspiration för ditt nya badrum men också hjälp med att hitta en inredning och vitvaror som tilltalar både dig och din ekonomi. Vi är proffs på badrumsrenovering i Orsa och kan erbjuda dig ditt drömbadrum till konkurrenskraftiga priser.

 

Kostnad för en badrumsrenovering i Orsa

Ska du renovera ditt badrum är det alltid bäst att lägga upp en budget så att du ser hur mycket pengar du har råd att investera i ett nytt badrum. Själva kostnaden för att riva ut gammal väggbeklädnad, golv och vitvaror. Sedan att byta vattenledningar, avlopp, dra in elektricitet och sedan återställa väggarna med våtrumsskivor och tätskikt är ett arbete som du får ett fast pris för och som kostar detsamma oavsett vilket kakel eller vilken inredning du sedan väljer. I detta pris ingår allt arbete, material och andra kringkostnader.

 

Det som sedan kommer till är kostnaden för kakel, klinkers, vitvaror och badrumsinredning. Det är den kostnaden som du kan påverka genom dina val. Exakt vad din badrumsrenovering kommer att kosta går att beräkna först då vi har gått igenom dina val av kakel, klinkers och inredning. Då kan vi lämna en offert på din badrumsrenovering i Mora eller Orsa med ett fast pris.

 

Kakel och klinkers

Du kan välja ett vitt standardkakel och standardklinkers till bra priser. Väljer du istället att investera i exklusivt kakel och/eller klinkers kan kostnaden bli flera gånger högre, jämfört med standardkaklet. Arbetet med plattsättning ingår i det fasta pris du fick av oss för din badrumsrenovering i Mora och gäller oavsett vilken typ av kakel eller klinkers du väljer. Vi på US Plattsättning kan hjälpa dig att finna snyggt kakel och klinkers för ditt badrum och även bidra med förslag, råd och inspiration till ditt nya badrum. Du kan kontakta oss för mer information eller boka ett kostnadsfritt hembesök där vi inspekterar ditt befintliga badrum men också bistår med hjälp då du ska välja kakel, klinkers och inredning för ditt nya badrum.

 

Vitvaror och badrumsinredning

En annan kostnad som du också kan påverka själv är valet av vitvaror, som toalett, handfat, badkar eller duschkabin, och badrumsinredningen, som exempelvis förvaringsskåp och badrumsskåp. Precis som med kakel så finns det standardvitvaror som du kan välja men även exklusivare vitvaror som ger ditt badrum mer lyx men som också kostar mer. Vill du även installera exempelvis värmegolv och/eller handdukstork kommer kostnaden för ditt badrum att öka ytterligare. Som tidigare nämnt är det alltid bra att du planerar ditt nya badrum och lägger upp en budget för din badrumsrenovering innan du påbörjar arbetet med att renovera ditt badrum.

 

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att utföra din badrumsrenovering i Mora. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan besiktiga ditt befintliga badrum och lämna råd och inspiration för ditt nya badrum, utan att du förbinder dig för något. Exakt pris får du då vi överlämnar en offert för din badrumsrenovering i Orsa eller i Mora. 

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta i så fall oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!