Vi utför professionell plattsättning åt privatpersoner

När du behöver anlita en professionell plattsättare för din plattsättning i Mora kan du vända dig till oss som är experter på plattsättning och badrumsrenovering i Mora. Våra medarbetare är skickliga och yrkesutbildade hantverkare som innehar den behörighet och de certifieringar som krävs för arbete i våtrumsutrymmen.

US Plattsättning är specialister på plattsättning i Mora och utför tjänster åt främst privatpersoner. Vi kan hjälpa dig med plattsättning i kök, tvättstuga eller i samband med en badrumsrenovering i Mora. Våra medarbetare är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen och har en lång erfarenhet inom branschen vilket borgar för att vi utför arbetet med högsta kvalité. Du är välkommen att kontakta oss för mer information då du behöver hjälp med plattsättning i Orsa eller Mora. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan hjälpa dig med inspiration, råd och tips kring din plattsättning, utan några förpliktelser.

 

Plattsättning i Mora

Kakel och klinkers används inte bara i badrum och på toaletter. Vanligtvis har man även kakel i köket, ovanför diskbänken, men också i andra våtrumsutrymmen som exempelvis i en tvättstuga. Många väljer också att lägga klinkers i kök, då det är mycket enkelt att hålla rent, men också i en hall, ett vardagsrum eller i ett allrum. Det går också att lägga klinkers utomhus som exempelvis på en veranda eller en uteplats. Vi kan också utföra plattsättning i Mora i din trädgård eller då du ska anlägga en egen pool.

 

Plattsättning i samband med en badrumsrenovering

Ska du genomföra en badrumsrenovering i Mora behöver du anlita hantverkare som har behörighet och är certifierade för att utföra arbeten i våtrumsutrymmen. Du kan förvisso utföra arbetet själv men skulle de i framtiden uppstå vattenläcka eller fuktskador kan du nekas ersättning på försäkringen om du inte har anlitat behöriga hantverkare. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din badrumsrenovering vilket bland annat innebär att vi ansvarar för att de hantverkare som utför arbetet är behöriga och har rätt kompetens. Vi ser också till att koordinera arbetet mellan alla hantverkare, såsom rörmokare, elektriker, snickare, målare och plattsättare så att projektet fortlöper enligt leveransplan. Kontakta oss på US Plattsättning för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering Mora.

 

Övrig plattsättning inomhus och utomhus

US Plattsättning kan också hjälpa dig med plattsättning då du vill sätta kakel i exempelvis en tvättstuga, i garaget, ett hobbyrum eller i köket. Vi lägger också klinkers i kök, hall eller andra rum utöver badrummet. Det gör att du får ett snyggt, hållbart och lättrengjort golv som dessutom ger rummet en exklusiv touch. Vi kan också hjälpa dig med kakeldekorationer som exempelvis kring den öppna spisen eller i köket. Det är som tidigare nämnts inte bara inomhus du kan sätta kakel och klinkers utan även utomhus. Exempelvis är klinker ett snyggt och hållbart underlag vid uteplatser eller på en gjuten altan/balkong. Kakel kan vara praktiskt att ha vid området kring poolen eller vid grillplatsen. Många väljer också att kakla formen i blomrabatter för att få en snygg och dekorativ inramning av blomrabatterna men också för att det blir lättare att hålla rent.

 

ROT-avdrag för privatpersoner

US Plattsättning uppfyller alla krav för ROT-avdraget vilket betyder att när du anlitar oss för din plattsättning i Mora kan du använda dig av ROT-avdraget på 30 %. ROT-avdraget innebär att du har möjlighet att göra ett skatteavdrag på 30 % av våra arbetskostnader, upp till totalt 50 000 kronor per år. För att få göra ett skatteavdrag krävs det att du äger fastigheten, är myndig och har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Självklart drar vi av ditt skatteavdrag redan på fakturan så att du inte behöver ligga ute med dessa pengar samtidigt som du även överlåter administrationen kring skatteavdraget till oss.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök

US Plattsättning är ett välrenommerat företag som har utfört plattsättning och badrumsrenovering i Mora åt privatpersoner under många år. Detta har gett oss många goda omdömen från våra kunder, både för vår höga servicenivå men också för våra förstklassigt utförda arbeten. Det gör att vi är säkra på att vi även kommer att göra dig 100 % nöjd med vårt arbete. Våra medarbetare är behöriga hantverkare som är certifierade för arbete i våtrumsutrymmen. Det gör att vi vet hur arbetet ska utföras på ett korrekt och säkert sätt med perfekt resultat. Dessutom lämnar vi trygga garantier för våra utförda arbeten så att du kan känna dig säker även efter att vi är klara.

 

Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din plattsättning i Mora. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan inspektera ditt projekt och bidra med förslag, tips och inspiration för din plattsättning, utan att du förbinder dig för något. 

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta i så fall oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!