Guide inför din badrumsrenovering från experter i Mora

En badrumsrenovering är en stor investering och ett omfattande projekt – och just därför är det viktigt att planera den ordentligt. Här går våra erfarna badrumsexperter i Mora igenom vad du behöver tänka på för ett lyckat slutresultat!

Ska du göra en badrumsrenovering i Mora med omnejd? En badrumsrenovering är ett omfattande projekt, även om du planerar att anlita professionella hantverkare är det en god idé att avsätta tid till planeringen för att din badrumsrenovering ska bli så bra som möjligt. För att underlätta din planering har vi gjort en praktisk checklista med allt du behöver tänka på!
 

Checklista: tänk på detta inför din badrumsrenovering i Mora

  • Samla inspiration

Börja med att samla inspiration i allt från inredningstidningar, konton på sociala medier, butiker som säljer badrumsinredning och vänners badrum. Fundera över vad som tilltalar dig och anteckna detta inför inköp av inredning och liknande. 

  • Fundera över dina behov

Fråga dig själv vad som är viktigaste i ditt badrum i vardagen. Saknas det någonting i ditt nuvarande badrum? Behöver du kanske fler eluttag, ytterligare ett handfat eller behövs det mer förvaring?

  • Gör en tydlig budget

Det blir lättare att planera din badrumsrenovering om du vet hur mycket pengar du har att spendera. Se därför till därför med att sätta en tydlig budget för ditt projekt där allt från material till hantverkshjälp ingår. Kom ihåg att kostnaden för din badrumsrenovering varierar från hushåll till hushåll och att de därför är viktigt att veta vilket budget som är relevant för just dig.

  • Vem ska göra jobbet? 

Att som lekman renovera ett badrum på egen hand är inte lätt. Det är ett tidskrävande projekt och det finns regler som du behöver förhålla dig till när arbetet sker i ett våtrum. Om du väljer att anlita våra behöriga hantverkare kan du känna dig trygg med att din badrumsrenovering i Mora lever upp till dina förväntningar och att den sker enligt branschens alla regler. Dessutom slipper du oroa dig för vattenskador som inte täcks av din försäkring på grund av att arbetet inte utfördes av en fackman.
 

Tips när du ska anlita professionella hantverkare för din badrumsrenovering i Orsa eller Mora

  • Anlita alltid en behörig hantverkare

Det är viktigt att du anlitar en behörig hantverkare. Se även till att du och den hantverkare du anlitar har samma bild av slutresultatet. Vårt tips är att ni, efter att ha diskuterat igenom projektet ordentligt, skriver ner vad ni kommit överens om i uppdragsbeskrivningen.

  • Ha en löpande kontakt med hantverkaren

Stäm av hur arbetet går under projekt. Ett tips är att se till att få en kontaktperson på företaget som kan ge dig löpande information om hur din badrumsrenovering går!


Vi hjälper dig med din badrumsrenovering i Mora

På US Plattsättning har vi lång erfarenhet av badrumsrenoveringar i Mora med omnejd. Hos oss arbetar enbart behörig personal som innehar alla nödvändiga certifikat för att utföra professionella badrumsrenoveringar. Genom åren har vi utfört en mängd lyckade badrumsrenoveringar i Mora åt nöjda kunder. Vill du bli vår nästa nöjda kund är du varmt välkommen att kontakta oss – vi berättar gladeligen mer om oss och våra tjänster!

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta i så fall oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!