Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Har du fått fukt i badrummet eller känns badrummet omodernt kanske det är dags att utföra en badrumsrenovering i Mora för att modernisera och inreda badrummet utifrån ditt eget tycke och smak. Att utföra en badrumsrenovering kan bidra till att höja värdet på bostaden vilket gör att många som ska sälja en bostad, men också många som precis har köpt, ofta väljer att göra en badrumsrenovering. Vi på US Plattsättning har specialiserat oss på badrumsrenoveringar och plattsättning för privatpersoner och kan erbjuda dig professionellt utfört arbete till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt hembesök för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med din badrumsrenovering i Mora.

 

Badrumsrenovering i Mora

US Plattsättning utför badrumsrenovering i Orsa och i Mora. Vi åtar oss hela totalentreprenader i samband med våtrumsrenoveringar. Våra medarbetare är yrkesutbildade och har de certifieringar som krävs för att kunna utföra korrekta och säkra arbeten i våtrumsutrymmen. Utöver badrumsrenovering i Mora kan vi också hjälpa dig med exempelvis plattsättning i kök, tvättstuga eller i andra utrymmen. Vi innehar nödvändiga certifieringar och försäkringar och lämnar självklart bra garantier på vårt arbete, vilket gör att du kan känna dig trygg även efter att vi är klara med ditt badrum. 


Fler tjänster vi utför

Tveka inte att kontakta oss för mer information samt tidsbokning!

Boka ett hembesök för att säkerställa dina krav och önskemål inför din kommande badrumsrenovering i något av formulären här på sidan eller via telefon. Därefter kommer en av våra proffsiga medarbetare att kontakta dig.