Plattsättning

Plattsättning

Om du planerar att byta ut kakel i köket, badrummet eller vill sätta kakel i din tvättstuga ska du vända dig till en professionell plattsättningsfirma som är certifierade för arbete i våtrumsutrymme. US Plattsättning har behöriga och yrkesutbildade medarbetare som har lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi är experter på alla typer av plattsättning i Mora med omnejd. Kontakta oss på US plattsättning för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din plattsättning i Orsa eller Mora. Du kan också använda kontaktformuläret på vår hemsida för att boka ett hembesök för att diskutera ditt projekt, kostnadsfritt och utan att du förbinder dig för något.

 

Plattsättning i Mora

Vi utför plattsättning i många olika former, exempelvis sättning av kakel på väggar och klinkers på golvet. Vi kan även åta oss plattsättning utomhus på en altan eller uteplats. Vi utför dessutom plattsättning i samband med köks- och badrumsrenovering i Mora. Våra medarbetare är behöriga för all form av arbete i våtrumsutrymmen vilket innebär att vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt projekt, så du slipper ha kontakter med flera olika hantverksfirmor. De badrumsrenoveringar och plattsättningar vi utfört genom åren har gjort att vi har fått många goda omdömen från våra tidigare kunder. Det borgar för att vi även kommer att göra dig till en av våra nöjda kunder. 


Fler tjänster vi utför

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta i så fall oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!