Plattsättning

Plattsättning

Planerar du att byta ut kakel i köket, badrummet eller vill du sätta kakel i tvättstugan ska du vända dig till en professionell plattsättningsfirma som är certifierade för arbete i våtrumsutrymme. US Plattsättning har behöriga och yrkesutbildade medarbetare som har en lång erfarenhet inom branschen vilket gör att vi är experter på alla typer av plattsättning i Mora. Kontakta oss på US plattsättning för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din plattsättning i Orsa eller Mora. Du kan också använda formuläret på vår hemsida för att boka ett hembesök för att diskutera ditt projekt, kostnadsfritt och utan att du förbinder dig för något.

 

Plattsättning i Mora

Vi utför plattsättning i många olika former som exempelvis att sätta kakel på väggarna, klinkers på golvet men kan också åta oss plattsättning utomhus på en altan eller uteplats. Vi utför även plattsättning i samband med badrumsrenovering i Mora eller då du ska renovera ditt kök. Våra medarbetare är behöriga för all form av arbete i våtrumsutrymmen vilket innebär att vi kan åta oss hela entreprenader, så du slipper ha kontakter med flera olika hantverksfirmor. Vi har utfört massor av plattsättningar och badrumsrenoveringar genom åren. Detta har gjort att vi har fått många goda omdömen från våra tidigare kunder. Det borgar för att vi även kommer att göra dig till en av våra nöjda kunder. 


Fler tjänster vi utför

Drömmer du om ett nytt badrum? Kontakta oss!

Välkommen att boka in ett gratis hembesök där vi kan inspektera din kommande badrumsrenovering i Mora eller Orsa. US Plattsättning är proffs på att ge inspiration, idéer och råd kring ditt badrum - utan några förpliktelser!